A+ A A-

BBQ-arrangementen

Uw BBQ van A tot Z geregeld Uw BBQ van A tot Z geregeld

Wij leveren complete BBQ-arrangement in Groningen en Noord-Drenthe!

Voor een compleet BBQ-arrangement kunt u tevens bij de Visboer Paterswolde terecht. Het bedrijf beschikt over barbecue's, tapinstallaties en ander handige horeca benodigdheden zoals borden, bestek en glaswerk. Met het uitstekende en complete BBQ-arrangement wordt uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een familiedag een gegarandeerd succes.

Stel zelf uw BBQ-arrangement samenstellen

Een barbecue-arrangement bestaat sowieso uit diverse soorten vlees, salades en sauzen. Natuurlijk kunt u ook diverse soorten verse vis toevoegen aan uw pakket. Een groot voordeel is dat (de meeste) vis snel gaar is, en bovendien zeer lekker smaakt. Vraag in de winkel bij één van onze medewerkers  naar de mogelijkheden, natuurlijk kunt u ook bellen naar 050 - 309 56 35.  

Succesvol barbecuen met vis

Wanneer u gaat barbecueën met vis zorg dan voor een visklem. In deze klem, die in iedere huishoudzaak te koop is, kunt u hele vissen garen, maar deze is ook geschikt voor filets. Tip: zorg ervoor dat u de klem licht insmeert met olie, dit voorkomt het aankoeken van de vis.

Een vis is relatief snel gaar. Wanneer de vis aan de binnenkant ietwat glazig is, kan dit geen kwaad. U hoeft een vis niet te kruiden wanneer deze al gemarineerd is. Is de vis nog niet voorzien van kruiden, kijk dan naar de tips bij onze sectie Viskruiden.

Wanneer u geen gebruik maakt van een visklem, zorg er dan voor dat de vis schuin op het rooster gaat. U voorkomt dat de vis of spies er tussendoor valt. Natuurlijk is de zomerperiode beter geschikt om te barbecueën, in een ander seizoen kunt u natuurlijk gerust een keertje visgourmetten.

pin logo chipknip 

Copyright - De Visboer Paterswolde. Alle rechten voorbehouden.