A+ A A-

Exclusieve viskruiden, vissoepen en vissauzen

Exclusieve viskruiden, soepen en sauzen Exclusieve viskruiden, soepen en sauzen

Kruiden van de vis

Vis kan het best vóór bereiding gezouten worden. Haal de vis een half uur voor bereiding uit de koelkast, zodat de vis op kamertemperatuur kan komen. Vis die te koud bereid wordt, wordt onregelmatig gaar. Zout de vis meteen, het vooraf zouten verbetert namelijk de textuur van de vis omdat het overtollige vocht uit het visvlees onttrokken wordt.

Peper en andere kruiden worden meestal na bereiding toegevoegd. Bij stoven, pocheren of bereiden van vis in pakketjes worden de kruiden wél direct toegevoegd. Peterselie, kervel, bieslook en dragon zijn klassieke viskruiden, deze viskruiden zijn ook kant-en-klaar te koop bij de Visboer Paterswolde.

Sauzen bij de vis

Visgerechten kunnen uitstekend worden gecombineerd met een smakelijke saus. De combinatie is het best als de saus de smaak van de vis ondersteunt en niet te veel overheerst. De meeste sauzen kunnen met alle soorten vis gecombineerd worden. Neem bij gefrituurde vis een koude saus, bij gebakken vis een koude of warme saus en bij gestoofde of gepocheerde vis een warme saus. Indien nodig kunnen onze medewerkers u voorzien van extra informatie, ga hiervoor naar de winkel in Paterswolde.

De Visboer Paterswolde verkoopt diverse soorten saus, zowel vers als in zakjes met poeder. Ook laatstgenoemde kruiden worden verkregen van een bedrijf uit onze sector, zodat u kunt genieten van de hoogste kwaliteit.

Het bereiden van vissoep

Wilt u zelf (snel) een heerlijke vissoep maken, dan kan! De Visboer Paterswolde biedt u de keuze uit diverse soorten exclusieve vissoepen in zakjes. Hiermee maakt u thuis in een handomdraai een vissoep, waarmee u vrienden en familie zult verrassen. Wij raden om verse vis aan uw vissoep toe te voegen. Wilt u een advies? Vraag dan één van onze medewerkers naar de mogelijkheden!

 

pin logo chipknip 

Copyright - De Visboer Paterswolde. Alle rechten voorbehouden.