A+ A A-

Een groot assortiment zuurwaren & marinades

Authentieke zuurwaren

De Visboer Paterswolde beschikt over een breed assortiment zuurwaren. Wij bieden onze klanten o.a. braadharing, Amsterdamse uien, rolmops, zure haring, rolpens en komkommerschijven. Naast de zuurwaren verkopen wij ook haring in diverse marinades.

Zure haring & Haring in marinades

Onze haringmarinades worden geproduceerd bij Lijster Haring- en Visgroothandel uit Hoogeveen. De producten van Lijster onderscheiden zich door zorgvuldig geselecteerde en op specificatie geproduceerde grondstoffen die worden gezoet zonder kunstmatige zoetstoffen. De haring uit deze kleinschalige fabriek zijn van een uitstekende kwaliteit en worden op een authentieke en liefdevolle wijze bereid. Uit een landelijke test van de Consumentenbond (2010) is de zure haring als nummer één uit de test gekomen.

 

 

 

HACCP Certificering

haccp logo

De Visboer Paterswolde voldoet aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot hygiëne van levensmiddelen. Tijdens de inkoop, verwerking en verkoop van vis en andere producten is hygiëne een belangrijk aandachtspunt. Evenals de controle op de grondstoffen en het logistieke proces. Daarom maken wij gebruik van het HACCP-systeem, een methode waarbij kritische punten worden geanalyseerd. HACCP benoemt de gevaren voor de voedselveiligheid in het hele productieproces.

pin logo chipknip 

Copyright - De Visboer Paterswolde. Alle rechten voorbehouden.