A+ A A-

Heerlijke huisgemaakte vissalades

De Visboer Paterswolde voert een breed assortimen, o.a. huisgemaakte vissalades! De Visboer Paterswolde voert een breed assortimen, o.a. huisgemaakte vissalades!

Huisgemaakte vissalades

De Visboer Paterswolde biedt u diverse soorten uiteenlopende vissalades. U heeft onder andere de keus uit salades waarin zalm, tonijn, krab, haring of makreel is verwerkt. Onze heerlijke salades zijn zowel op brood of toast de moeite waard. Bovendien zijn de vissalades huigemaakt met alleen de beste ingrediënten, dat proeft u. Heeft u iets te vieren? Verras dan familie en/of vrienden met een vissalade van de Visboer Paterswolde.

 

HACCP Certificering

haccp logo

De Visboer Paterswolde voldoet aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot hygiëne van levensmiddelen. Tijdens de inkoop, verwerking en verkoop van vis en andere producten is hygiëne een belangrijk aandachtspunt. Evenals de controle op de grondstoffen en het logistieke proces. Daarom maken wij gebruik van het HACCP-systeem, een methode waarbij kritische punten worden geanalyseerd. HACCP benoemt de gevaren voor de voedselveiligheid in het hele productieproces.

pin logo chipknip 

Copyright - De Visboer Paterswolde. Alle rechten voorbehouden.