A+ A A-

Elke dag verse vis bij De Visboer Paterswolde

Een groot assortiment verse vis

De Visboer Paterswolde biedt klanten een groot assortiment kwalitatief hoogwaardige verse vis. Het assortiment bestaat onder andere uit: zalmfilet, pangasius, tilapia, zalmforel, scholfilet, roodbaars, zalmmoten, tongfilet, slibtong, zeetong, kabeljauw, schol, forel, poon, roodbaars, wijting, oesters, mosselen en diverse soorten garnalen.

Op bestelling

Andere (meer exclusieve) soorten vis kunnen altijd worden besteld bij De Visboer Paterswolde. Wij prefereren dat u het product minimaal twee dagen van te voren besteld. Vraag in de winkel bij één van de medewerkers naar de mogelijkheden.

Kwaliteit

De Visboer Paterswolde streeft de hoogste kwaliteit van haar producten na. Onze verse vis wordt met liefde en zorg behandeld. Onze verse producten worden op het ijs in een gekoelde vitrine gepresenteerd, hierdoor wordt kwaliteitsverlies tegengegaan. Tevens wordt de vis verpakt in speciaal daarvoor bedoeld plastic, waardoor bewaren in de koelkast of vriezer geen probleem is.

 

HACCP Certificering

haccp logo

De Visboer Paterswolde voldoet aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot hygiëne van levensmiddelen. Tijdens de inkoop, verwerking en verkoop van vis en andere producten is hygiëne een belangrijk aandachtspunt. Evenals de controle op de grondstoffen en het logistieke proces. Daarom maken wij gebruik van het HACCP-systeem, een methode waarbij kritische punten worden geanalyseerd. HACCP benoemt de gevaren voor de voedselveiligheid in het hele productieproces.

pin logo chipknip 

Copyright - De Visboer Paterswolde. Alle rechten voorbehouden.