A+ A A-

Onze plateservice, ook voor 'meenemen'

Geniet van een complete maaltijd bij de Visboer! Geniet van een complete maaltijd bij de Visboer!

Het gemak van onze plateservice

De Visboer Paterswolde beschikt over een uitstekende plateservice. U kunt niet alleen in de winkel genieten van een complete maaltijd, maar ook uw eten meenemen naar huis. Bij een plate, waarbij de gehele maaltijd ineens op een bord wordt geserveerd, heeft u de keuze uit diverse soorten gebakken vis, waarbij patat, rauwkostsalades en minimaal twee soorten saus worden geserveerd. Ga voor gemak en neem eens een lekkere maaltijd van de Visboer Paterswolde.

Geen zin in vis?

Een persoon in de familie die niet van vis houdt? Uw kind die liever iets anders bij zijn patat heeft? Geen probleem. De Visboer Paterswolde verkoopt tevens frikadellen, kroketten en losse porties patat.

 

HACCP Certificering

haccp logo

De Visboer Paterswolde voldoet aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot hygiëne van levensmiddelen. Tijdens de inkoop, verwerking en verkoop van vis en andere producten is hygiëne een belangrijk aandachtspunt. Evenals de controle op de grondstoffen en het logistieke proces. Daarom maken wij gebruik van het HACCP-systeem, een methode waarbij kritische punten worden geanalyseerd. HACCP benoemt de gevaren voor de voedselveiligheid in het hele productieproces.

pin logo chipknip 

Copyright - De Visboer Paterswolde. Alle rechten voorbehouden.