A+ A A-

Fre Nijdam Evenementenverhuur

Fre Nijdam Evenementenverhuur Fre Nijdam Evenementenverhuur

Fre Nijdam Evenementen verhuurt praktisch alles!

Fre Nijdam Evenementen verhuurt zowel aan particulieren als bedrijven. Wij verhuren praktisch vrijwel alle apparaten, onderdelen en materialen die nodig zijn voor de perfecte uitvoering van uw evenement. Denk hierbij onder andere aan luxe partytenten van diverse afmetingen, tentvloeren en toebehoren, barbecue's, marktkramen, mobiele tapinstallaties (inclusief drank) en overige horecabenodigdheden, bijvoorbeeld terrasmeubilair, bierbanken, kopjes, schotels, glaswerk, frituurs, etc.

Heeft u een ander product in gedachten? - Contact

Fre Nijdam Evenementen beschikt over een groot aantal producten die in aanmerking komen voor verhuur. Staat een bepaald product niet in de bovenstaande tekst vermeldt of wilt u meer informatie ontvangen over de Evenmentenverhuur van Fre Nijdam, bel dan naar 050-3095635.

 

HACCP Certificering

haccp logo

De Visboer Paterswolde voldoet aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot hygiëne van levensmiddelen. Tijdens de inkoop, verwerking en verkoop van vis en andere producten is hygiëne een belangrijk aandachtspunt. Evenals de controle op de grondstoffen en het logistieke proces. Daarom maken wij gebruik van het HACCP-systeem, een methode waarbij kritische punten worden geanalyseerd. HACCP benoemt de gevaren voor de voedselveiligheid in het hele productieproces.

pin logo chipknip 

Copyright - De Visboer Paterswolde. Alle rechten voorbehouden.