A+ A A-

Fre Nijdam Evenementenverzorging

De uitstekende service van Fre Nijdam Evenementenverzorging De uitstekende service van Fre Nijdam Evenementenverzorging

Fre Nijdam Evenementen - Een betrouwbaar evenementenbureau

Fre Nijdam Evenementen is een bedrijf dat uw gehele evenement kan leveren en organiseren. De onderneming heeft al meer dan 30 jaar ervaring en heeft excessieve kennis opgebouwd binnen de evenementenbranche. Fre Nijdam Evenementen heeft deze know-how verworven tijdens de organisatie van evenementen met 500 tot en met 100.000 bezoekers in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

Moderne apparatuur en materialen - Evenementenverhuur

Fre Nijdam Evenementen beschikt over kwalitatief hoogwaardige, moderne mobiele verkoopwagens, die zijn in te zetten op ieder type evenement. Tevens verhuren wij vrijwel alle materialen die nodig zijn voor de perfecte uitvoering van uw evenement, feest, dealerdag, markt, autocross, motorcross, jaarfeesten, openingen van een bedrijfspand, productpresentatie etc.

Eten van A tot Z - Catering

Op gebied van eten is Fre Nijdam Evenementen, als eigenaar van de Visboer Paterswolde, natuurlijk gespecialiseerd in vis. De oganisatie van een haringparty is dan ook geen probleem. Bij de inzet van onze mobiele verkoopwagens verkopen wij gedurende evenementen ook softijs, patat en toebehoren, broodjes hamburgers, braadworst, beenham, etc. Tenslotte beschikken wij over een uitstekende cateringservice.

Uw evenement, een grandioos succes

In het verleden heeft Fre Nijdam Evenementen bewezen dat het kan optreden als uw ideale partner bij de organisatie van een evenement. Het uitgangspunt hierbij is dat het evenement voor zowel de organisator als de bezoeker een ware belevenis wordt. 

Voor meer informatie over Fre Nijdam Evenementen neem alstublieft telefonisch contact met ons op, het telefoonnummer vindt u bij onze contactinformatie. Graag maken wij een afspraak waarbij wij u graag terzijde staan bij het samenstellen van uw feest of evenement.

pin logo chipknip 

Copyright - De Visboer Paterswolde. Alle rechten voorbehouden.