A+ A A-

Haring, vers van het mes

Haring van de Visboer. Dagvers! Haring van de Visboer. Dagvers!

Haring van de beste kwaliteit

De Visboer Paterswolde serveert haring van een klasse apart. Wij verkopen uitsluitend Hollandse haring en dus geen vis van Noorse of Deense afkomst. Vanaf medio juli tot en met eind oktober verkopen wij smaakvolle, vette Hollandse Nieuwe. Een haring mag alleen Hollandse Nieuwe heten als hij minimaal 16 procent vet bevat, en op de traditionele Hollandse manier gekaakt, gezouten en gefileerd is. Op het Internet zijn honderden recepten te vinden voor de bereiding van een gerecht met haring, dit is tevens zeer gezond!

De haringen worden bij ons altijd dagvers gesneden. Natuurlijk hebben wij ook een heerlijk broodje haring, voor bijvoorbeeld lunch, gewoon lekker tussendoor of thuis. De broodjes zijn afkomstig van de warme bakker Dunnewind uit Eelde-Paterswolde.

Het complete assortiment haring bestaat uit de zoute en zure haring, rolmops en braadharing (zuurwaar).

Iets vieren?

Bestel eens een heerlijke haringschotel. De Visboer Paterswolde zorgt voor een prachtige presentatie, waarbij de haring zowel heel, in stukjes of op roggebrood kan worden gepresenteerd. Wilt u meer informatie ontvangen, dan kunt u dit in de winkel één van onze medewerkers vragen.

Historische zege

Tweemaal mocht de Visboer Paterswolde deelnemen aan de Nationale Haringtest van het Algemeen Dagblad. Hierbij werden grootse resultaten geboekt: in 1997 werd de 2e prijs behaald, terwijl in 1996 de Visboer Paterswolde samen met twee collega's tot de landelijke winnaar werd uitgeroepen. De beoordeelde haring werd als volgt becommentarieerd: "Vers van het mes, nette kraam met vriendelijke meneer, keurig schoongemaakt." Uitstekende kwaliteit beoordeling: 10.

Nog steeds doet de Visboer Paterswolde er alles aan om de klanten te voorzien van haring dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Tevens voldoet de onderneming aan de opgestelde hygiënecodes en onderneemt het allerlei acties om gestuctureerd en netjes te werken.

 

 

 

pin logo chipknip 

Copyright - De Visboer Paterswolde. Alle rechten voorbehouden.